Måltidssmoothie

En “Greenie” er en måltidssmoothie, der er skabt til at være både nærende og mættende, samtidig med at den forsyner kroppen med essentielle vitaminer og mineraler. Den er i alt i enkelthed skab til at gøre noget godt for din krop. Det er ingen dårlige tilsætningsstoffer, e-numre, kemi og alt skal være økologisk. Økologien er vigtig, fordi frugt og grøntsager ofte bliver sprøjtet med store mængder pesticider og gødning, der hverken er godt for vores kroppe eller for grundvandet.

Vores “greenie” og dermed måltidssmoothies koncept skal være skabt af de lækre friske råvarer og dermed bestå af en bred vifte af grøntsager, herunder eksempelvis: spinat, grønkål, agurk, kål mv., kombineret med maksimalt 1 helt stk. naturlige frugter som bidraget til en let sødme og friskehed eksempelvis, banan, æble eller ananas for at forbedre smagen.

Det bidrager ligeledes til et stabiltblodsukker, så ja, vi vender det hele du har lært om en smoothie lidt på hovedet. Den skal ikke nødvendigvis være en totalt sød jordbærd-banan smoothie. Man kan faktik lave en lækker og velsmagende grøntsagssmoothie, der er virkelig god for din krop.

Dette er vores mission og løfte til dig med vores “greenies”.